Hangerdő - dalos játék 4-10 éves gyerekeknek, Kokas Klára módszere alapján. A pénteki alkalmon az éneklés és a játék lesz középpontban, szombaton pedig a zene aktív befogadása mozgással és vizuális alkotással.

A foglakozást vezeti: Szlávics Anna, énekes-dalszerző, Kokas-foglalkozás vezető

https://www.facebook.com/groups/hangerdo

Hangerdő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hangerdő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szlávics Anna vagyok, énekes, dalszerző, zenekarvezető, Kokas-foglalkozás vezető, képződő Művészet- és szocioterapeuta. Az Organix Fesztiválon a gyerekeknek kokas-foglalkozást fogok tartani, a felnőtteknek pedig zeneterápiás eszközökkel önismereti alkotó foglalkozásokat. 

 

Cirkusz-KA (www.cirkuszka.com) etno-jazz zenekarommal koncerteztünk itthon és Európa-szerte, negyedik nagylemezünk tavaly jelent meg. Zenei tanulmányaim előtt - családunk hagyományait követve - képzőművészeti iskolákba jártam, a kezdetektől életem meghatározó része az alkotás. A művészet élvezete, az alkotás, a gyakorlás lecsendesít, ha arra van szükségem, máskor erőt ad, tisztánlátást, struktúrát érzelmeimnek gondolataimnak. 2017-től foglalkoztat a gyermekeknek szóló előadások létrehozása. Szerzőtársammal megalapítottam a Rumpedli Mesezenekart. Zenéhez való kapcsolatomat a dalszerzésen és az előadóművészeten túl más oldalról is szerettem volna elmélyíteni, Kokas Klára alternatív zenepedagógiai módszerét tanultam, másfél év alatt váltam Kokas-foglalkozás vezetővé. Első énekes workshop-omat 2011-ben tartottam, egy német művészeti fesztiválon. Felkérésre egyéni hangképző órákat is tartottam, klasszikus hangképzés alapokon, beépítve évek intenzív jóga gyakorlásának tapasztalatát lélegzésről, testtudatosságról. A művészeti terápia lehetőségei évek óta foglalkoztatnak, a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület három éves képzését kezdtem a közelmúltban. Hiszek az "együtt" erejében, hogy az éneklés, az alkotás nem csak egyesek kiváltsága, hanem mindannyiunkban benne rejlő képesség, eszköz arra, hogy a saját belső erőforrásainkhoz hozzáférjünk. Szeretnék olyan közeget teremteni, ahol mindenki meri járni a saját útját, mer hibázni, ahol a közösség megtart, és felemel. Alkotásaink minősége megélt belső folyamataink mélységéből következik.

 

 

 

Helyszín
Aprófalva
Kategória
gyerek
Időpont
-
-