Megközelítéshez pontos térkép itt: (Google Maps alkalmazásban nyílik meg) 
kék: autóval
piros: gyalog 
Részletes leírást lásd lentebb! 

A rendezvény helyszíne a Gödöllő melletti Dombfalva, amely egy zárt völgyben a településektől teljesen távol helyezkedik el. Ez a különleges helyszín lehetőséget ad a természeti környezettel való teljes összhangra.

Étkezés:
A rendezvény alatt közösen étkezünk. Remek vegán szakácsaink minden igényt kielégítő finomságokkal kényeztetnek majd minket. Reggelivel, ebéddel és  vacsorával is külön készülnek nektek. 
Kérünk mindenkit hozza magával a saját tányérját, poharát, evőeszközét! Ezek mosogatási lehetősége biztosított. Felesleges hulladékot ne hozzatok magatokkal!

A helyszínen saját étel készítésére nem tudunk jelenleg helyet biztosítani, a közösségi tűzrakó helyen kívül a tűzgyújtás nem megengedett. Mivel a fő étkezéseket mi biztosítjuk nektek, így erre talán nem is lesz szükség.

Sátorhely:
Az esemény helyszínétől kényelmes távolságra, egy erdős, árnyékos helyen sátrazhattok, hogy a másnapi programokra kipihenten érkezhessetek. Gyertek világosban, így könnyebb lesz sátrat építeni és megtalálni a megfelelő helyet. 

Mosdók, tisztálkodás:
A helyszínen komposzt toalettet tudtok majd használni, amely a lehető legfenntarthatóbb módon biztosítja a tápanyagok természetes körforgását.
A mosakodási lehetőséget napkollektorral melegített vizű, szabadtéri zuhanyzókban biztosítjuk.
Büszkén mondhatjuk, hogy ezek rendszeresen pozitív csalódást szoktak okozni a fesztiválkörülményekhez szokott látogatóinknak.

Egyéb tudnivalók:
A rendezvény egy baráti találkozó amin mindenki saját felelősségére, saját indíttatásából vesz részt. A támogatói adományokból fedezzük a rendezvény költségeit. Támogatásoddal még a helyszín fejlődéséhez és további programok létrejöttéhez járulsz hozzá.
A rendezvényt rossz időben is megtartjuk. A rendezvény létszáma 150 főben korlátozott, így érdemes időben regisztrálni a részvételi szándékodat!
A részvétel 14 éves kor alatt ingyenes. 14 év felett támogatói tagsággal lehetséges. 

Kapunyitás: augusztus 8. 14:00
Beléptetés: napközben 11-18 óra között. Lehetőség szerint ebben az intervallumban érkezzetek meg, így sátrat állítani is kényelmesen lesz lehetőségetek.


Megközelíthetőség:

NE HASZNÁLJÁTOK A NAVIGÁCIÓKAT, CSAK AZ ALÁBBI ÚTVONALAKON GYERTEK BE HOZZÁNK!

autóval: kb 40, biciklivel kb 90 perc Budapestről, jó idő esetén parkoló biztosított a helyszínen, rossz idő esetén előfordulhat, hogy csak gyalog és terepjáróval lehet bejutni. Az autóval ajánlott útvonal a kékkel jelölt földút amely egy nagy, sárga "Tankpálya" felirtanál kezdődik a 3-as főútról bekanyarodva. Semelyik másik földutat nem ajánljuk - a navigációs alkalmazások gyakran teljesen járhatatlan utakra visznek!
tömegközlekedéssel: kb. 1 óra a Stadionok állomástól Domonyvölgyig, a buszmegállótól kb. 20 perc, részben erdei séta a pirossal jelölt útvonalon. Mi ezt javasoljuk mindenkinek! 

Direkt link ehhez a térképhez (Google Maps alkalmazásban nyílik meg)
kék: autóval
piros: gyalog