Filmvetítés és interaktív beszélgetés a fenntartható filmezésről 

A MinusFilmről:
2018 nyarán, Pethő Balázs „Kívül csendesebb” című filmjének forgatása alatt született meg a MinusFilm, ami mára olyan filmesekből álló alkotói közösséggé fejlődött, melynek rövidfilmjei, zenei videói,egyéb tartalmai nemzetközi fesztiválokon versenyeznek sikeresen a
műfaj legjobb képviselői között. A mára filmgyártó és forgalmazó cég formájában működő MinusFilm „keménymagjának” tagjai: Vaskó Gréta és Vigh Bálint rendezők, Maráczi Krisztián vezető operatőr, Mészáros Bence zeneszerző, és Barna Simon producer.

Az idei Organix Fesztiválon azzal az exkluzív élménnyel szolgálunk Nektek, hogy a fesztivál ideje alatt bemutatjuk két olyan rövidfilmünket is (Vigh Bálint „Álmokfutás”, és Balázs Pethő „Kívül csendesebb” című filmjei), melyek eddig csak filmfesztiválok versenyprogramjain voltak láthatók, és a nagyközönség számára csak később lesznek elérhetők. Elsőkként (exkluzív premier előtti vetítés) láthatjátok ezen kívül még tőlünk Vaskó Gréta „Sodrás” című vizsgafilmjét is, valamint vetítjük a „Magyar to the Space” című dokumentumfilmünket is.

MinusFilm vetítés
Helyszín
Fűzkupola
Kategória
egyéb
Időpont
-
-
-
-
-
-
-
-