" We play didgeridoo. We organize concerts and festivals. We love music.

We love weird instruments. We love to DJ together.

We are Moncsichill & PowlA - partners in vibe. "

Moncsichill (aka Latorczai Balázs) és Powla (aka Juhász Vera) amikor nem DJ-ként aktívak, akkor koncerteket és fesztiválok zenei programjait szervezik. Amikor épp semmit nem csinálnak - ami elég ritka - akkor egyszerűen csak barátok, akik szeretnek zenét hallgatni, didgeridoozni és világot megváltani.

A DJ páros szettjeit áthatja a világzene iránt érzett mély elköteleződés, amelyet saját hangszeres játékkal színesítenek, a kevesebb több elve alapján magukat nem előtérbe tolva, hanem mindig aktuális párbeszédüket zenébe öntve, azt kiegészítve.

A stílust, amit játszanak a progresszív ethno deep house írja le tán legjobban, merítve a kortárs örmény, török, délszláv producerek zenéiből, vegyítve törzsi elemekkel.

Live szettjeik alkalmával a didgeridoo a leginkább bevont hangszer, amelyen mindketten játszanak, de előfordul kalimba, kaval, tilinkó, doromb és egyéb elektronikus effekt kütyük.

Minden szereplésük teljesen spontán alakul, rezonálva a helyszínre és a közönségre.
Lounge szetjeik során kifejezetten lassú, melodikus világzenei mixeket játszanak kalimbával és didgeridooval fűszerezve.
Egész estés DJ live szetjeik pedig alaposan megmozgatják a közönséget, ahol a didgeridoo játéké a főszerep.

Az Önismereti Diszkó projektről:

"A zene amikor csupán szórakoztat, akkor is az egyik célja, hogy valamilyen változást idézzen elő. Töltődjünk, kiengedjük a gőzt, nevessünk, stb. Az Önismereti Diszkó egy kicsit máshonnan nyúl a dologhoz. Ahogy a szertartás zenék is, belső változást, önmagunk megismerését, befelé figyelést segítő szettek hangzanak el."
 

https://soundcloud.com/moncsichillpowla

https://www.facebook.com/pg/moncsichillpowla

Insta: https://www.instagram.com/moncsichill_powla/

Email: moncsichillpowla@gmail.com

 

Moncsichill & PowlA
Helyszín
Színpad
Kategória
koncert
Időpont
-