Fontos neked a fenntartható és öko-tudatos közösségi fesztiválozás Magyarországon? Sokunknak az, például a HUG Fesztiválnak és a Gyüttment Találkozónak is! Hasonló célok és értékrend mellett működünk mint ők, és ezen túl kedves barátainknak tartjuk a létrehozóikat. Szeretnénk tehát összekapcsolódni veletek is, akik részt vesztek valamelyik fesztiválon ezek közül, hogy részesei legyünk egy, a fesztiválokon is átívelő közösségi kapcsolódásnak.

Azt találtuk ki tehát, hogy ha hozzánk érkezel a HUG-ra vagy a Gyüttmentre érvényes belépővel akkor az Organix Fesztiválon early-bird kedvezménnyel vehetsz bérletet a helyszínen. Annyit kérünk csupán, hogy előzetesen regisztrálj egy e-maillel az organixfesztival@gmail.com címünkön és jelezd, hogy hányan és melyik fesztivál belépőjével érkeztek majd és, hogy hozol-e hétévesnél fiatalabb gyereket magaddal! - neki amúgy ingyenes a belépő hozzánk. A regisztrációdat azért kérjük, hogy tudjunk számolni a várható létszámmal, ugyanis nálunk a teljes ellátásod is benne van a belépő árában. Erre a konyhánknak fel kell készülnie előre.
Reméljük, hogy ezzel tudunk segíteni, hogy még több művészeti és közösségi élménnyel tölthesd fel magad a nyáron.

Öko-fesztiválokra fel!  Várunk szeretettel Dombfalván az Organix Fesztiválon! 

Az early-bird bérletek árai:
Teljes árú bérletek (15 éves kortól): 24 000 Ft
Gyerek bérletek (7-től 14 éves korig)
: 12 000 Ft

A HUG-ról elfogadjuk az érvényes karszalagot is, a Gyüttment Találkozóról pedig a fizetési visszaigazolást kérjük majd tőletek a bejáratnál.