A Sisters Voice Music egy női zenész közösségi műhely. Egy alulról szerveződő kezdeményezés, ami háromféle rendszeres programot nyújt a szárnyaikat bontogató és a tapasztalt női zenészek számára. A Sisters Voice egyik alkalommal színpadi-zenés, máskor egy közösségépítő programsorozat.

STAGE special open mic & jam & base song

COMMUNITY human orchestra & harmonium & mini lecture & acoustic jam

https://www.instagram.com/sistersvoicemusic/

https://www.facebook.com/sistersvoicemusic/

A STAGE programon azért special az open mic, mert egyrészt csak nők léphetnek fel a színpadon, másrészt a szárnyukat bontogató és a már tapasztalt zenészek is megmutathatják dalaikat. Az open jam rész pedig azért special, mert egy "alap dal"-al indul, amit az adott "alap banda" dolgoz fel, és ezután jön a szabad jammelés. Vendégként zenészt és nem zenészt, nemtől függetlenül örömmel látunk.

A COMMUNITY egy tipikus csak nőknek szóló közösségépítő esemény, ahol egy körben állva "human orchestra" névre keresztelt zenei impro színházas játékot; "human harmonium"-ot, azaz hosszan kitartott a capella harmóniákra épülő kórust; és saját story-s, egymást tanító mini előadást szervezünk.

A COMMUNITY – MINI koncert a Sisters Voice lakáskoncert programja, amikor duó-trió-kvartett felállásban ad mini koncertet az alapbanda egy bensőséges térben a palotanegyedben. A feldolgozás dalok után a közönséget is bevonó jammelés, majd közös zenei játékunk, a human orchestra teszi igazi közösségi élménnyé az estet.

Eseményeink: kutya-, gyermek-, anya- és vegán barátok.

Fő-szervező: Tóth Szilvia

társ-szervezők: Telma Lincoln, Báthory Boglárka

 

Sisters Voice
Helyszín
Garay Klub Terasz
Kategória
koncert
Időpont
-