Szöllősi Netti „egyensúly-vadász” (IMET tréner - a Tengely Plusz képviselője, Source Memory Healing tanár, Access Bars kezelő, masszőz és Golden Rebirth folyamat-vezető) - https://www.facebook.com/nettispirit

Bozó Balázs „varázsló” (Kriston tréner, dúla, Source Memory Healing és Golden Rebirth tanár) 

Mindig is vonzottak minket az egyedi, hiteles és hatékony módszertanok, amivel valódi és tartós változást, fejlődést hozhatunk az életünkbe.

Saját magunkon tapasztaltuk ki ezen módszertanok létjogosultságát, ezért őszinte szívvel és nagy lelkesedéssel tudjuk ajánlani ezeket a vezetett folyamatokat, melyek során biztonságos körülmények között járhatod Te is az önismeret útját, oldhatod a régen beragadt, akadályozó mintákat, fájdalmakat és egyúttal felülírhatod azokat pozitív, megerősítő, megnyugtató élményekkel-érzésekkel, melynek eredménye: a vágyott új életed.

Az ember születése az, ami leginkább meghatározza az életét. Ahogyan születtél, úgy élsz. Ahogyan vártak, fogantál, amit a családodtól hoztál, ahogyan az idő telt a pocakban és ahogyan Anyával vajúdtatok és áthaladtál a szülőcsatornán - vagy éppen, hogy nem - és végül, ahogyan világra jöttél, ahogyan Édesanyád táplált. Ezek az élmények adják a felnőttkori viselkedéseid alapját, ezen mintázatok mentén éled az életedet, kezeled a problémákat vagy a stresszhelyzeteket, a pár/kapcsolataidban ezen minták alapján reagálsz, így bánsz a pénzeddel, ez az alapja annak, ahogyan a szexualitást és az örömöt megéled, - tudsz-e boldog lenni?

 

A Golden Rebirth vagy arany újjászületés (tanfolyam) egy komplex módszer, mely attól olyan hatékony, hogy a testtel és a meditációkban végzett gyakorlatokat együtt, egymásra építve alkalmazzuk. Kioldódnak a legrégebbi sérülések, mintázatok, felszabadulást adva ezáltal a testnek és a léleknek. (valamint a közelebbi családtagoknak is)

 

Hálásak vagyunk, hogy olyan csodálatos eszközöket kaptunk a kezünkbe, amivel nem csak MAGunkra - és mint kollégák egymásra - találtunk, hanem másoknak is segíthetünk ébredni, emelkedni, gyógyulni, felelősséget vállalni.

Nagy örömmel várjuk a találkozást.

 

SZN & BB
Helyszín
Soulmind sátor
Kategória
workshop
Időpont
-