A fesztiválunk egyik jellegzetessége:

Az Organixon közös étkezést biztosítunk, melyet a belépőjegy tartalmaz. Ez egy rendhagyó módja a fesztiválozásnak, ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy nagyon jó közösségépítő hatása van és egyben sokkal kedvezőbben áron is tudjátok élvezni a fesztiválozást. Tehát nem lesz lángossütő, meg hamburgeres, se vattacukor árus...

Számunkra fontos a fenntarthatóság, a környezet-, és állatvédelem. Leginkább emiatt döntöttünk úgy, hogy a konyhán vegán ételeket főzünk. Ugyanakkor mi nem egy kimondottan vegán életmód fesztivál vagyunk, ez csak egy apró szelete a világképnek, melyet szeretnénk átadni nektek az Organixon.
Valójában szeretnénk ha minél több húsevő is megtapasztalná, hogy a jól összeválogatott, finoman elkészített növényi alapú ételek egy tápláló és ízletes ellátást tudnak biztosítani. Kellemes csalódás lehet ez a négy nap azoknak, akik még nem próbálkoztak a húsevés elhagyásával, és megfelelő biztatás lehet azoknak, akik már esetleg erősen gondolkoznak rajta, hogy kipróbálják azt. A már amúgy is vegán vagy vegetáriánusoknak pedig felüdülés lesz, hogy végre nem kell külön keresniük a növényi alapú ételeket egy fesztiváli környezetben, hanem alapból minden az lesz.

A helyszínen saját étel készítésére nem tudunk jelenleg helyet biztosítani, a közösségi tűzrakó helyen kívül a tűzgyújtás nem megengedett. Mivel a fő étkezéseket mi biztosítjuk nektek, így erre nem is lesz szükség.

A belépőben szereplő reggeli-ebéd-vacsora mellett készülünk még szendvicsekkel és egyéb harapnivalóval, gyümölccsel is, hogy aki napközben megéhezik se maradjon éhes és a kicsiknek is legyen rágcsálnivalójuk.
Az italpultban házi bodzaszörp, kávé, helyi kézműves csapolt sörök, borok és egyéb frissítők biztosan lesznek. Ezeket részben önköltségi áron, részben adomány alapúan lehet majd fogyasztani. Köszönjük, ha ezen keresztül is támogatjátok a rendezvényünket!