Gombás Klau - Hatha-és gerincjóga oktató

A fesztiválon reggelente egy kellemes, reggeli átmozgató jóga órával várlak, melyen Richard Handpannel kísér majd minket.

Hatha- és gerincjóga elemekkel találkozhatsz majd és akár teljesen kezdőként is bátran csatlakozz, hogy megtapasztald, ahogy a lágy mozdulatok mellett a handpan gyönyörű, meditatív dallamai segítik, hogy teljes nyugalomban induljon a napod.

A jóga számomra egy olyan eszköztár, mellyel eljuthatok egy olyan tudat állapotba, ahol béke és nyugalom van és ezt szeretném az óráimon is átadni.

 

Temple program

Mi a temple?

TEMPLE - True Enthusiasm Makes for Positive Life Experiences

Interkulturális Önfejlesztő tér a XI. kerület szívében.

Célunk a folyamatos fejlődés, kikapcsolódás és hasonló gondolkodású emberek összekapcsolása.

 

Kik vagyunk?

"Az élet szerintünk úgy jó ha a minden pillanatot tapasztalatként tekintünk és azokat kivétel nélkül pozitívan éljük meg. A mindennapos Jóga, Pilates, Légzés és Meditációs rutinnal egyszerűen az elménk és testünk karbantartásáról szeretnénk gondoskodni. A temple számunkra nem egy üzlet, hanem egy hely ahol ezt a rutint fent tudjuk tartani, és van lehetőségünk másokkal is megosztani"

Alapítók

Somoskői Lili gyógytornász és pilates oktató, a tánc és mozgás szerelmese.

Szolnoki Zsolt a Testnevelési Egyetem mellett gyógymasszőrként tanult, Indiában jógaoktatóként végzett és évek óta a légzés és meditáció kutatásával foglalkozik.

Bakay Richárd
Helyszín
Fűzkupola
Kategória
mozgás
Időpont
-
-
-