Égi Tudás, és Szívet érő Emberi nyelv. Tolmács vagyok. Gyógyító. Látó és láttató. És ember is.

A nevem Gyöngyösi Kincső, 14 éve segítőként dolgozom, saját terápiás módszerem alappillére a számmisztika, amit látóként vegyítek az önismeretre épülő módszerekkel.

Segítségemül mindig ott van a tisztánlátásom, amit 11.11-es születésemmel és gyerekkori kómámban kaptam, és a számmisztika, ami ezeket az energiákat földi síkra leképezhetővé teszi, így könnyű láttatni is, amit én magam látok – hogy értsd. Az  égi és energetikai erőforrások használata, a mélységes önismeret, a személyiségépítés, és a lelki sebek gyógyítása, a meditáció,  és a jóga nemcsak mint mozgás, de legfőképpen mint szellemiség kísérik mindennapjaimat. A gyógynövények, egészséges táplálkozás és az enrgiagyógyászattal való foglalatosság mellett egyéni konzultációkon túl önismereti trénerként dolgoztam 15 évig. 

Amikor együttműködünk a Sorsunkkal, akkor kerül harmóniába az életünk, és ez a cél: a kihívások száma nem csökken, ám a sikerélményeink és a könnyedség, a játékosság azonnal megjelenik. És ez a boldog élet alapja a belső szabadság felé vezető úton. És van még egy jó hírem: a Sors átírható. Ebben tudok a segítségedre lenni.

Égi Tudás, és Szívet érő Emberi nyelv. Tolmács vagyok. Gyógyító. Látó és láttató. És ember is.

"Kincső tisztán lát, és ez szó szerint igaz. Most is beleborzongok, ha eszembe jut. Ő egy tolmács, aki az égi tudást közvetíti. Bátran fordulj hozzá, ha fontos számodra az önismeret, a gyógyítás, ha szeretnéd személyiségedet építeni, ha lelki sebeid vannak, melyeket egyedül már nem tudsz megoldani. Segít a Boldogulásban, és rávezet arra, hogy megtaláld az Utad. Egy szóval egy Kincs ő!" - Bedő Zsuzsanna, író

Ha bővebben szeretnél rólam, és a munkásságomról olvasni, látogass el a honlapomra: www.misztikakincs.hu

 

Kincső
Helyszín
Soulmind sátor
Kategória
workshop
Időpont
-
-
-