Sok szeretettel hívunk Benneteket erre a gyakorlásrw a KAPCSOLÓDÁS - BIZALOM - EGYÜTTMŰKÖDÉS hármas egységének megalapozásához. Ahhoz hogy együtt közösen építsünk egy tiszta szándékot, egy szabad kreativitáson és teremtésen alapuló világot a természettel együttműködve egy közösségben formálódva.

Ezen a páros, kontakt jóga programon testtudatosságot fejlesztő és bizalomépítő páros hatha jóga gyakorlásra hívunk! A foglalkozást az aromaterápia esszenciáinak használatával fokozzuk és a handpan lágy dallamai kísérnek majd.

A foglalkozás kezdő és gyakorlott jógások számára is egyaránt ajánlott. Az egyszerűen kivitelezhető hatha jóga alapoktól kezdve fokozatosan építjük fel a közös gyakorlás követhető lépéseit.

A workshop felépítése:

Az AROMATERÁPIA esszenciáinak használatával indítjuk a ráhangolódást, és légzőgyakorlattal, valamint közös átmozgató gyakorlatokkal folytatjuk.

Széles perspektívát biztosít a párban végzett közös gyakorlás, hiszen játékosan és együttműködően hangolódunk egymásra, a társunkat támogató kommunikációval és érintéssel támogatva.

A gyakorlást egy közös vezetett relaxációval zárjuk, mellyel fejleszthetjük magunkban és egymás felé és a Föld bolygó felé a bizalom és az együttműködés képességét is.

Érkezés: kérjük érkezz 15 perccel kezdés előtt, hogy legyen időd hangolódni.

 

VJ

Havasi Sándor vagyok: A Vándorjógás. Budapesten a 11.kerület Középpont Jógastúdióban és a Szelenit Központban vagyok hatha-jóga és gerincjóga oktató. Imádom a mozgást, a sportot, a ritmusokat, a dobolást és a szabadtáncot, a jógával pedig kiteljesedett az életem. Szeretek túrázni és jógázni a friss levegõn a természetben fák között. Szeretek korán kelni, egészségesen táplálkozni. Mahesh és barátai lélekemelõ mantrakörében szoktam dobolni és a Mantrapop együttes dobosa vagyok. Ne csak a külvilágban fedezz fel új területeket, hanem magadban is! Indulj el befelé ezen az önismereti utazáson, keresed meg az utat magadhoz. „Nincs lehetetlen csak tehetetlen!” Ha tenni akarsz az egészségedért, gyere indulj el, légy mozgásban, túrázzunk, jógázzunk, mantrázzunk, táncoljunk együtt. GERINCJÓGA: Az egészség megõrzése érdekében alkalmazott jóga típus amely biztonságos, pervenciós gyakorlatokkal, a helyes légzés elsajátításával, feszültségoldó és stresszkezelési technikákkal a fizikai test és az idegrendszer helyreállítását tûzi ki célul. Helyet kapnak benne gyógytornás gyakrolatok és légzõgyakorlatok is. Átmozgatjuk az egész testet, javítjuk a testtartást és a testtudatot. Relaxációban a test öngyógyító folyamatai indulnak be, fokozódik a méregtelenítés, erõsödik az immunrendszer, javul az emésztés és a keringés, vitalizál és életerõvel tölti fel a testet és a lelket. Az jógaóráimon nem túl intenzív mozgásformát fogunk végezni, teljesen kezdõket is szeretettel várok. Ha tenni akarsz az egeszségedért, megismerkednél a jógával, kompenzálnád az ülõmunka hatásait, akkor gyere el. Átmozgatjuk az izületeinket, nyújtjuk az izmainkat, rendszeres gyakorlással rugalmassá tesszük a gerincünket. Megfigyeljük a határainkat, azokat tiszteletben tartjuk! Ajánlom neked, ha derékfájdalmakkal vagy pánikbetegséggel küzdessz vagy csak szeretnél jól lenni a testedben, kicsit feltöltõdni, békére lelni önMAGadban.

SZB

SZŰCS BARBARA 

JÓGAOKTATÓ , ÖNISMERETI MENTOR, NŐI ÉS FÉRFI KÖRVEZETŐ

Már 7. éve hatha, yin és női jógaoktató – az érzelmi aromaterápia, az önismereti módszerek, a ciklus-tudatosság és a Tarot eszköztárának és archetípusainak szinergiáját ötvözve. A 'Női Egész-ség' csoport alapító tagja és a 'Női test, mint mandala - a Női test és betegségek szimbolikájának és a lelki vonatkozások' bemutatásának szorgalmazója, továbbá a 'Férfi és Női gyógyító kör' elindítója. Szándékom, hogy nőket és férfiakat támogassak a belső útjukon, felismerve a transzgenerációs minták és történetek feloldásának és átírásának lehetőségét. A Szív-tér és szándék megnyitásával kapcsolódhatunk önmagunkhoz: a bennünk lévő gyógyító forráshoz. A valódi intimitás önmagunkkal kezdődik: az egyéni, belső folyamatok és közösség révén pedig gyógyulást és felszabadulást tapasztalhatunk. Szívügyem újra közösségekben, együtt élni: összhangban a természettel, lehetőséget nyitva egy szabad és önkifejezésen alapuló, kreatív élet megéléséhez.


BR

Helyszín
Soulmind sátor
Kategória
mozgás
Időpont
-
-