A tűzszertartással egybekötött meditációs gyakorlat egy igazi ritkaság. A jelenlévők egy utazásban vehetnek részt, az úticél pedig az a hely, ahová akkor megyünk, amikor ezt a világot az időnk lejártakor elhagyjuk. Ebben az utazásban viszont az a szép, hogy mindenféle kellemetlen velejárója kimarad, és vissza is térünk onnan. A tűz felszentelése, a természet szellemeinek köszöntése, valamint a körülbelül 20 perces meditáció egy bő és kellemes órát igényel  minden kedves jelentkező idejéből. Mindenkit szeretettel várok, éljük át együtt ezt a nem mindennapi élményt!

 

Hódosi Zsolt vagyok, Egyetemes Reiki mester-tanár, szellemgyógyász, tűzönjárást levezető mester, és sámán. 

Reiki Egyensúly Facebook oldal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089055253879

Idestova 2 évtizede foglalkozom a spiritualitással, és a keleti filozófiával. Havonta tartok Reiki klubot, ahol csoportos kezeléseket, meditációkat, és csakratisztításokat végzünk, és rendszeresen tartok természet ünnepeket a szabadban.

Az Organix fesztiválra egyéni és csoportos energetikai kezelésekkel, reikihez kapcsolódó meditációval, személyre szabott mágikus pecsétek készítésével, valamint egy speciális esti szertartással készülök. 

Tiszta szívvel és szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne a lelke tisztaságáért, elakadása van az életben, vagy csak érdeklődik a Reiki iránt, illetve szeretne átélni valami különlegeset az esti szertartáson.

 

HZS
Helyszín
Soulmind sátor
Kategória
workshop
Időpont
-