Kapcsolódás önMAGunkhoz az önismereti célú (kép)alkotáson, spiritualitáson és természetjáráson keresztül. Vándorecset Közösség programja. 

Bemutatkozás:

TERMÉSZETJÁRÁS-SPIRITUALITÁS-KREATÍV ÖNISMERET
A Vándorecset kezdeményezés önMAGunk mélyebb megismeréséről és "újra felfedezéséről" szól a természetjáráson, önismereti célú (kép)alkotáson, szellemi beszélgetéseken és gyakorlatokon keresztül. Továbbá a kapcsolódásról hasonló érdeklődésű emberekkel.
-------------
Két programmal is részt veszünk az idei fesztiválon: a péntekin mantrákkal ismerkedünk és mélyülünk önMAGunkba, majd az intuíciónkat használva alkotunk, belülről jövő képeket, motívumokat összekapcsolódva, közösségben. S ha szerencsénk van, még élőzenei aláfestésünk is lesz. :)

A pénteki program adomány alapú, hozzájárulásoddal támogatod az ehhez hasonló programok létrejöttét és a program során használt eszközöket. A pénteki programon legfeljebb 12-en vehetnek részt. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, érkezz kérlek időben! A részvételhez nem szükséges előzetes rajztudás, vagy egyéb képalkotói ismeret.

FB esemény: https://www.facebook.com/events/689985452893065

 

A szombati programunkon három síkon fogunk KAPcsolódni különféle gyakorlatokon keresztül: a természethez, Földanyához, önMAGunkhoz és EGYmáshoz. A jelenlét-alkotásunk eszközeit pedig a természet ajándékaiból nyerjük, melyből mandalát formázva bontakoztatjuk ki a bennünk lévő érzéseket. 

A szombati programnak nincs létszám limitje. Érkezz kérlek időben, mert sétálni megyünk. :) A részvételhez nem szükséges előzetes rajztudás, vagy egyéb képalkotói ismeret.

FB esemény: https://www.facebook.com/events/516658883868452
-------------

"Minden lépéssel közelebb önMAGadhoz!"

Lélektársi üdvözlettel: Kolmont Enikő, a Vándorecset

Elérhetőségek:
Youtube: https://www.youtube.com/@vandorecsetkozosseg5499
FB oldal: https://www.facebook.com/vandorecset
FB csoport: https://www.facebook.com/groups/vandorecsetkozosseg

ve
Helyszín
Erdő
Kategória
workshop
Időpont
-