Önismereti, kreatív, zenés műhelyfoglalkozás művészetterápiás eszközökkel - "Virágzás - magamból virágom"

Vezeti: Claudia Barhács

Közösség ~ Élmény ~ Fejlődés ~ Önismeret ~ Felszabadultság ~ Jelenlét

Öröm-Hang-Ár 

Fesztivál nyitó közös hangkeltés és önismereti zenei alkotóműhelyek minden nap a Barhács Clauval, Földi Verával és Szlávics Annával.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087566408213

https://www.facebook.com/groups/oromhangar

KIK VAGYUNK?

Barhács Claudia gyógypedagógus, képződő szocio/művészetterapeuta, énekes. Főállásban jelenleg autizmussal élő gyermekekkel,fiatalokkal foglalkozik. Saját önismereti útjának 7 éve kísérői a különböző művészeti ágak, alkotó folyamatok. A Willany Leó Improvizációs Táncszínház zenészei közé tartozik. Egy számára fontos projekt, melyben részt vállalt: a Juszt-is teszünk! Alapítvány hátránycsökkentő, hátránykompenzáló tevékenysége.

Földi Veronika pedagógus, jazz énekes, tréner. A multikulturális nevelésbe integrált zenei neveléssel segíti a legkisebb korosztályt a képesség-, önismeret és a kreativitás fejlődésében. Az Omnibusz koncerteken zenepedagógusként színesíti a zenei élet palettáját. Felnőttek zenei képesség fejlesztésével már a 2010-es évektől foglalkozik, énekes workshopjait a művészetterápia eszközeivel színesíti. A Wesley János Lelkészképző Főiskola Komplex Művészeti Terapeuta képzésének hallgatója.

Szlávics Anna koncertező, énekes, dalszerző, zenekarvezető, együttese a Cirkusz-KA etno-jazz formáció. Első énekes workshop-ját 2012-ben egy német összművészeti fesztiválon vezeti. A művészettel való segítés elméletét és gyakorlatát, a kreatív technikák használatát az önismerethez vezető úton 2021-től tanulja. Kokas-foglalkozás vezető 2022-től, a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület jelenleg képződő művészeti-, szocioterapeutája.

OHA
Helyszín
Erdő
Kategória
workshop
Időpont
-